AMON SINT-OEDENRODE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1085 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amon Sint-Oedenrode. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 0:47 De kipnuggets klopte niet we hebben er veel te weinig gekregen dan dat we besteld hebben. En het duurde veel te lang!!!
25 jan 2023 om 8:09 Eten kwam volgena de aangegeven tijd, goede porties qua schotels. Kipdoner was heerlijk!
14 jan 2023 om 21:15 Smaakt altijd goed!
14 jan 2023 om 11:58 The delivery guy didn t want to give me back the all change. The pizza has arrived 75 minutes after I order it, and it has arrived super cold and hard. When I called back to send me again the order they said me to go there and pay for a new one.
6 jan 2023 om 15:18 Beste zaak van Sint-Oedenrode. Voor shoarma en pizza.
4 jan 2023 om 21:51 Keurig op tijd en het smaakte weer top! :D
2 jan 2023 om 14:09 Niet bezorgd
31 dec 2022 om 10:13 Ik weet niet wat ze aan het doen waren maar bezorging duurde anderhalve uur wat normaal 5 min moet zijn. Daarnaast groot kapsalon had meer friet dan vlees, en viel de smaak tegen.
29 dec 2022 om 19:57 Precies op afgeleverde tijd bezorgd! Eten goed zoals altijd!
4 dec 2022 om 23:12 perfect all the way