AMON SINT-OEDENRODE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1051 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amon Sint-Oedenrode. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 1:37 Ik kreeg de verkeerde bestelling. Ipv een calzone doner kreeg ik de normale calzone.
1 okt 2022 om 21:49 Gebakken aardappelen. Ik bestel ze elke keer, elke keer zit er friet bij. Als ze er niet zijn, zet ze dan niet als optie erbij op de site.
27 sep 2022 om 19:09 Door de vertraging in de bezorgtijd 75 minuten ipv 40 minuten waren de pizza's lauw.
11 sep 2022 om 21:42 Lekkere pizza’s!
11 sep 2022 om 20:37 We bestellen bijna elke week alleen dit keer bij allebei de durums vergeten de sla te vergeten. Kan gebeuren
8 sep 2022 om 19:59 Alleen de durum doner vergeten om de sla weg te laten
6 sep 2022 om 19:09 Lekkere pizza's keurig op tijd bezorgd. top !
5 sep 2022 om 8:05 Na een telefoontje gehad te hebben dat mijn eten er binnen 5 minuten was heb ik nog 15 minuten gewacht op mijn eten. Dit is niet erg maar toen ik mijn pizza kreeg was die ook nog is ijs koud. Erg slecht
4 sep 2022 om 20:03 Er waren geen geb . Aardappelen bij maar Frietjes en die waren klef en niet warm. Dat was jammer De rest was lekker !!
31 aug 2022 om 22:18 Bestelling 4 verschillende pizza's,....2 pizza's niet de pizzas waren die we besteld hadden , Ze waren goed van smaak maar niet waar we zin in hadden
27 aug 2022 om 20:37 Eten is goed. Bezorging was op tijd. Vorige keer dat we besteld hadden moest het geannuleerd worden, de falafel was niet op voorraad. Nu hadden we spontaan bij de pizza's een gratis portie falafel ontvangen - erg klantgericht.
21 aug 2022 om 19:27 Was heerlijk en mooi optijd bezorgd